Agenda

De herfst bij de OLDE IESSEL

Geniet nog van de laatste zonnestralen met de activiteiten van de OLDE IESSEL! Maak een verfrissende kano tocht of geniet van de prachtige natuur met een leuke step- of fietstocht!

Lees Verder →

Zomer bij OLDE IESSEL

Het is vakantie! Dat betekent: héél véél kano’s!

Lees Verder →

LENTE! De kano’s liggen klaar..

De eerste zonnestralen zijn gespot.. het is LENTE! Daarom kunt u weer bij ons terecht voor de leukste buitenactiviteiten. Wat dacht u van een kano/steptocht met een heerlijke picknick om het af te sluiten?

Lees Verder →

Kanoën of steppen?

Dat kan via OLDE IESSEL! Regelmatig zijn we te vinden op de Bleek in Doetinchem, maar je kunt ons natuurlijk ook even bellen: 0314-390965. Tot ziens!

Lees Verder →

Jawieg Kanosport overgenomen!

Dit voorjaar heeft OLDE IESSEL het bekende Doetinchemse kanoverhuur bedrijf ‘Jawieg’ overgenomen! Dit betekent dat we nog meer activiteiten in eigen beheer hebben, flexibeler zijn en nog meer diverse activiteiten aan kunnen bieden. Graag tot ziens bij OLDE IESSEL!

Lees Verder →

Compleet vernieuwd aanbod!

Op de website is nu het compleet vernieuwde aanbod van OLDE IESSEL te vinden. De leukste teambuildingsactiviteiten en groepsspellen voor betaalbare prijzen! Kijk verder op de site en ontdek alle mogelijkheden voor uw geslaagde middag of avond!

Lees Verder →

Restaurant Pand 9 opent haar deuren!

Per 17 januari 2013 is Doetinchem een uniek bites-restaurant rijker! Midden in het centrum, achter de kerk, kunt u genieten van de heerlijkste wereldse gerechtjes om samen te delen, bij Restaurant Pand 9. Pand 9 is een ideale start- en eindlocatie voor al uw activiteiten!

Lees Verder →

Brochure leukste uitjes te verkrijgen!

Wilt u een compleet overzicht van alle uitjes en activiteiten van OLDE IESSEL? Kom langs op ’t Pannenkoekschip en ontvang de complete brochure! U ontvangt hier tevens meer informatie over alle mogelijkheden en u kunt uw activiteit direct boeken.  

Lees Verder →

Een wijntje op de mooiste terrassen!

Boek nu de wijnroute bij OLDE IESSEL en fiets de prachtige 40 km. route! Onderweg komt u langs drie verschillende wijngaarden, waar u heerlijke Achterhoekse wijnen te proeven krijgt. Sluit de tocht af met een pannenkoekarrangement of start met een heerlijke lunch op ’t Pannenkoekschip en uw uitje is compleet!

Lees Verder →

Drijf-in: lekker ijsje tijdens de kanotocht!

Boek nu uw kanotocht! Voor alle kano’s, bootjes en ander verkeer op het water is er bij ’t Pannenkoekschip de Drijf-in: heerlijke ijsjes, pannenkoeken, poffertjes en drankjes!! Bestel ze door het raampje van ’t Pannenkoekschip en geniet ervan tijdens uw activiteit op het water!

Lees Verder →