Decokoe

Heerlijk samen aan de slag met uw eigen koe creatie! Dat is nog eens origineel! Iedereen krijgt een kleine koe en gaat deze vervolgens ‘decopatchen’. Uiteraard kunt u bij deze techniek zelf kiezen uit veel uiteenlopende kleuren en patronen waar u mee werkt, zodat u uw koe helemaal naar uw eigen smaak kunt decoreren. Komt ie in de woonkamer of geeft u hem cadeau? Decopatchen wordt door velen ervaren als een gezellige en rustgevende bezigheid. Lekker met de handen bezig zijn en ondertussen kletsen onder het genot van een drankje!

Deze creatieve workshop kan eventueel – afhankelijk van de boeking – plaatsvinden in de buitenlucht, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om aan de slag te gaan op één van de locaties in het centrum van Doetinchem die OLDE IESSEL tot haar beschikking heeft.

Mocht u er een complete dag van willen maken? Wij maken graag een programma op maat voor u. Bijvoorbeeld: starten met een kopje koffie en gebak, een kanotocht naar de weilanden waar u creatief bezig gaat met z’n allen. Vervolgens een luxe lunch in de buitenlucht, of juist een eenvoudige picknick. Na het creatief bezig zijn kunt u per step terug naar Doetinchem, waar u afsluit met een heerlijk diner of lekkere borrel. Graag denken wij met u mee!

Details:

AANTAL PERSONEN vanaf 8 personen
DUUR (BASIS)ACTIVITEIT 2 / 3 uur
MOGELIJKHEDEN Op aanvraag
PRIJZEN Workshop incl. materialen + drankje: € 23,50