Kano verhuur Doetinchem

Wilt u de omgeving van Doetinchem ontdekken vanaf het water, huur dan eens een kano! U kunt zelf kiezen welke kant u op gaat, stroom mee of stroom tegen, richting Keppel en Doesburg of juist richting Terborg en Gendringen. U start op de Bleek in Doetinchem, waar u een gedegen uitleg krijgt. Vervolgens stapt u in de kano en geniet u van de rust van het water! Wij kunnen ook zorgen voor het vervoer van uw fietsen. Een heerlijke activiteit voor een leuk dagje uit in Doetinchem!

 PRIJZEN KANOHUUR:
Deze prijzen gelden voor vrij kanoën met als start- en eindpunt de Bleek.

1 uur: € 7,50,- p.p.
3 uur: € 11,- p.p.
8 uur: € 15,50 p.p.

Vanaf 8 personen kunt u een kanotocht boeken waarbij u van Doetinchem kanoot richting Laag-Keppel, Gaanderen, Terborg of Doesburg. Bij deze tochten vaart u dus één kant op en keert u niet terug naar de Bleek. Het is ook mogelijk om juist te starten in Laag-Keppel of Gaanderen en in Doetinchem te eindigen. Wij zorgen indien gewenst voor het vervoeren van één chauffeur naar het beginpunt (deze chauffeur kan dan de anderen ophalen).

PRIJZEN KANOTOCHTEN VANAF  8  PERSONEN:
Doetinchem –  Laag Keppel: € 10,- p.p.
Doetinchem – Gaanderen: € 10,- p.p.
Doetinchem – Terborg: € 14,- p.p.
Laag Keppel – Doesburg: € 14,- p.p.

De tochten richting Laag Keppel en Gaanderen zijn ongeveer 5 kilometer en duren ongeveer 1,5 uur. Voor extra informatie over kanotochten en/of mogelijke arrangementen kunt u contact opnemen met het kantoor van Olde Iessel.

 

Details:

  • PRIJZEN KANOHUUR: € 7,50 tot  € 15,50 p.p.
  • AANTAL PERSONEN: minimaal 2
  • INCLUSIEF: Begeleiding bij instappen, zwemvesten, waterdichte tonnetjes.
  • MOGELIJKHEDEN: Loop binnen of bel 0314-390965.