Kano/steptochten

Wilt u een compleet dagje uit met uw gezelschap? OLDE IESSEL biedt actieve kano/steptochten aan voor een complete actieve dag met z’n allen.

U gaat per kano naar Laag-Keppel of Gaanderen en keert terug per professionele step (kick-bike) via een mooie route door het bos. Zwemvesten en waterdichte tonnen zijn gratis beschikbaar.

Er zijn ook diverse mogelijkheden om de activiteit te combineren met een diner.

Tocht 1: Kano/steptocht Laag-Keppel Deze tocht is intensief, maar u ziet de prachtige omgeving van Doetinchem en bent op twee manieren actief bezig. De tocht begint op de Bleek met kanoën. De kanotocht naar Laag-Keppel is ongeveer 5 kilometer. Hier stapt u over op de step, waar u via een prachtige bosroute mee terugstept. De steptocht is ongeveer 7 kilometer en gaat over zowel verharde als enkele bospaden.

Tocht 2: Kano/steptocht Gaanderen U stapt in de kano op de Bleek in Doetinchem. Met z’n allen gaat u per kano naar de sluis in Gaanderen (ongeveer 5 kilometer), waar u uitstapt en verder gaat met de step. Een mooie route van ongeveer 7 kilometer gaat terug naar de beginplaats, waar u de tocht kunt afsluiten met een hapje of drankje.

Iedereen neemt deel op eigen risico en is verantwoordelijk voor de beschikbaar gestelde materialen. OLDE IESSEL kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade of letsel aan eigendommen of personen.

Details:

AANTAL PERSONEN vanaf 8 personen
DUUR ACTIVITEIT  1,5 uur kanotocht + 1,5 uur steptocht
MOGELIJKHEDEN  Op aanvraag
PRIJZEN 
Doetinchem – Keppel: € 19,50 p.p.
Doetinchem – Gaanderen: € 19,50- p.p.