Make a movie

Take one… Action! Samen met uw groep speelt u de hoofdrol in een film, geheel gemaakt door uzelf! Alle ingrediënten voor een korte speelfilm zijn aanwezig. Nadat alle rollen zijn verdeeld, worden de verschillende scenes opgenomen en aangepast aan uw persoonlijke inbreng. Het script biedt veel ruimte voor vrije inbreng van alle groepsleden. Altijd al eens een film willen maken met vrienden, vriendinnen of met de hele familie? Iedereen krijgt een rol naar keuze en samen wordt er gekeken hoe het verhaal afloopt, of het nou een grappige comedy wordt of een spannende thriller… Alle deelnemers worden erbij betrokken!

Make a movie is bijvoorbeeld een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje of als cadeau voor oma die binnenkort 80 wordt! De film kan perfect als cadeau worden gebruikt voor de toekomstige bruid, een familielid, een jarige of uw bedrijf! Ook als de vrijgezel zelf meespeelt in de film, kunnen grappige herrinneringen worden opgehaald om deze zo voor eens en altijd vast te leggen op de film. Het allerleukste is natuurlijk al de film wordt afgespeeld waar de hele familie of het hele bedrijf bij is. Misschien wel tijdens de bruiloft of het 50-jarig jubileum……

Standaard zitten er twee exemplaren van de film op DVD bij, maar u kunt natuurlijk altijd meer bijbestellen.

Het is ook mogelijk om van te voren een lunch in te plannen, om zo eens goed samen te brainstormen over het uiteindelijke verhaal. De begeleiding biedt natuurlijk verschillende scripts aan met ideeën, maar alle verhaallijnen kunnen aangepast worden aan de levensloop van de perso(o)n(en) waar het om gaat. Verschillende diner- en drankarrangementen zijn te combineren met deze creativiteit. Graag helpen wij u verder met creëren van een perfecte dag met een prachtig resultaat!

Details:

AANTAL PERSONEN vanaf 12 personen

DUUR (BASIS)ACTIVITEIT 2 / 3 uur

MOGELIJKHEDEN Op aanvraag

PRIJZEN Workshop + drankje: € 26.50

Inclusief begeleiding en 2  Dvd’s.
Extra Dvd’s zijn bij te bestellen voor € 4,50 per Dvd