Over ons

Even voorstellen!

OLDE IESSEL is gestart in januari 2012 vanaf ’t Pannenkoekschip. Al snel organiseerden we vele activiteiten voor grote en kleine bedrijven, families en andere gezelschappen in en rond Doetinchem. Sinds januari 2013 is het aanbod compleet vernieuwd en zijn we uitgegroeid tot een uitgebreid evenementen- en activiteitenbedrijf.

Na een vruchtbare samenwerking met Jawieg kanosport, hebben we per januari 2013 het bedrijf overgenomen, waardoor OLDE IESSEL in het bezit is van vele kano’s en steps. Vrijwel gelijktijdig hebben we ook de deuren geopend van Restaurant Pand 9 in het centrum van Doetinchem. Bijna een jaar later verwelkomden we de gasten in ons nieuwste Stadscafé Simons.

1 mei 2014 opende OLDE IESSEL een nieuw kantoor aan het Simonsplein, nr. 7. Vanuit hier wordt alles gecoördineerd. Hierdoor heeft OLDE IESSEL maar liefst 4 prachtige locaties voor de leukste activiteiten, workshops en evenemementen.

Kom gezellig langs bij ’t Pannenkoekschip, Restaurant Pand 9, Stadscafé Simons of het informatiepunt, proef de sfeer en neem deel aan één van de evenementen!

Tot ziens bij OLDE IESSEL!

Robby Welling & Elise van der Eerden