Porselein schilderen

Wilt u eens iets bijzonders op tafel?  Beschilder dan servies tijdens een workshop porselein schilderen. Klinkt tuttig, maar dat is het zeker niet! En bent u niet in het bezit van creatieve genen dan geeft dat niets, want iedereen kan het.

Gedurende de middag maakt iedereen aan de hand van verschillende hippe voorbeelden een afbeelding op bijvoorbeeld een mok, kom, bord of serveerschaal. Wij leveren de materialen en voorbeelden van afbeeldingen. U mag natuurlijk ook zelf een voorbeeld meenemen. Aan het eind van de workshop neemt u een bijzondere zelf gemaakte serviesgoed mee naar huis.

Het is ook mogelijk om tijdens een vrijgezellenfeestje een gebaksset of een servies te beschilderen voor de aanstaande bruid en bruidegom. Met z’n allen beschildert u dan het servies in de kleuren/ motieven naar keuze van de bruid. Na afloop zorgen wij dat het servies als kado kan worden gegeven op de grote dag.

Wilt u er graag een complete dag van maken? Bij OLDE IESSEL bent u daarvoor zeker aan het goede adres! Deze creativiteit kan namelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld een High Tea of een High Wine… Ook kunt u kiezen voor een uitgebreid diner of een heerlijke lunch.

Details:

AANTAL PERSONEN vanaf 6 personen

DUUR (BASIS)ACTIVITEIT 2 / 3 uur

MOGELIJKHEDEN

Op aanvraag

PRIJZEN

Workshop incl. materialen + drankje: € 26,50