Stepverhuur Doetinchem

Iedereen kan steppen, wie heeft er in zijn jeugd geen step gehad? Nu zijn er steps speciaal voor volwassenen, de bekende Kick Bike’s, 28 inch voorwielen en 16 inch achterwielen, met voor- en achterremmen.

Wilt u de omgeving van Doetinchem eens op een andere manier verkennen? Geen zin om te wandelen of om te fietsen? Huur dan eens een step! Met de step kunt u op een snelle manier veel van Doetinchem zien. Vanaf de Bleek in Doetinchem verhuren wij deze professionele steps, waarmee u op een actieve manier voortbeweegt. Steppen is een leuke en gezonde sport en doordat u ongeveer 15 km. per uur over fiets- en wandelpaden stept, kunt u volop van de omgeving genieten! De steps zijn voorzien van handrem en eventueel van een leuke route, waardoor u ontspannen op pad kunt. Probeer het ook eens!

OLDE IESSEL biedt verschillende steproutes aan, waar u zelf tussen kunt kiezen. Denk aan de prachtige bosroute, de route langs de Oude IJssel of een stadse tocht door Doetinchem. Verken de stad of de omgeving eens op een andere manier en kom een step huren!

Iedereen neemt deel op eigen risico en is verantwoordelijk voor de beschikbaar gestelde materialen. OLDE IESSEL kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade of letsel aan eigendommen of personen.

 

Details:

AANTAL PERSONEN Vanaf 2 personen

MOGELIJKHEDEN Dinsdag t/m zondag: 08:00 tot 20:00 uur

PRIJZEN  Verhuur step (1 persoon):
Tot 1 uur: € 7,50
Tot 3 uur: € 11,-
Tot 8 uur: € 15,50

Reserveer uw step telefonisch via 0314-390965.