Themafeesten

OLDE IESSEL denkt graag met u mee over het organiseren van een onvergetelijk feest in de feestzaal van Stadscafé Simons. Door uw feest volgens een bepaald thema aan te kleden, zal de avond nog specialer zijn. Wij bieden feestpakketten aan voor feesten vanaf 40 personen.

Bij onderstaande feestpakketten zit standaard inbegrepen:
– Vier uur onbeperkt drank excl. buitenlands gedistilleerd
– Drie maal rondgang met bittergarnituur (tenzij anders aangegeven)
– Personeel dat de gasten zal bedienen aan tafels en/of statafels

 • Feest met DJ, 29.- p.p.
  Een DJ zorgt de hele avond voor toepasselijke muziek, uiteraard in de stijl die u wenst.
 • Feest met coverband, € 35,50 p.p.
  Tijdens dit feest wordt de muziek door een professionele coverband verzorgd. Genieten van gouwe ouwen of juist swingen op de laatste hits? Verzoekjes zijn uiteraard mogelijk!
 • Karaokefeest, € 28,- p.p.
  Onder begeleiding kan iedereen zich heerlijk uitleven op karaoke muziek. Zet je over je schaamte heen en geniet van de avond!
 • Foute Party, € 29.- p.p.
  De DJ zal lekker veel foute nummers voorbij laten komen op deze Foute Party. De dresscode is natuurlijk ‘Proud to be fout!’
 • Caribisch feest, € 31,- p.p.
  Een zonnige welkomstcocktail… een DJ die Caribische muziek uit de boxen laat klinken… Dit feest staat in het teken van tropische sferen!
 • Pub quiz feestavond, € 29,- p.p.
  Er wordt tijdens de avond een gezellige laagdrempelige pubquiz gehouden, met veel uiteenlopende quizvragen en hilarische onderdelen. Muziek speelt hierbij een grote rol!
 • Galafeest. € 29.- p.p.
  De avond is chique aangekleed, dus ook u wordt in galakleding verwacht. Een glas champagne bij binnenkomst zet meteen de toon! En in plaats van de rondgang met bittergarnituur zult u verwend worden met luxe hapjes. De avond is tot in de puntjes verzorgd!
 • Après Ski feest, € 30,50 p.p.
  De gasten worden verwelkomd met een ‘ski shotje’ en kunnen daarna losgaan op de gezelligste Après Ski muziek, dankzij de DJ. Je waant je even in Oostenrijk!
 • Glow in the Dark feest, € 32.50 p.p.
  Deze bijzondere avond zal worden aangekleed met Glow in the Dark lichteffecten en spectaculaire activiteiten in het donker! Een DJ zal voor passende muziek zorgen.
 • Spaans Salsa feest, € 39,50 p.p.
  Tijdens dit feest geen bittergarnituur maar heerlijke tapas hapjes! De DJ zorgt voor zwoele Spaanse sferen en tijdens de avond zal er een heuse salsa workshop plaatsvinden.

Details:

Indien gewenst kunnen wij deze feesten ook bij u thuis of op iedere andere gewenste locatie organiseren. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.